آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,314,340
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,440
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین اصغر حسین زاده; فریبا فریور; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری. "تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1399, 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(1): 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب