آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,007
تعداد مقالات20,941
تعداد مشاهده مقاله44,577,036
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,189,208
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین اصغر حسین زاده; فریبا فریور; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری. "تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1399, 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492
حسین زاده, حسین اصغر, فریور, فریبا, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد. تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه‌‌ی ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(1): 35-45. doi: 10.22067/ijasr.v12i1.78492


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب