فاتح, مهسا, برزگر, طاهر, رضوی, فرهنگ. (1398). تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 79-87. doi: 10.22067/jhorts4.v33i1.70145
مهسا فاتح; طاهر برزگر; فرهنگ رضوی. "تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1398, 79-87. doi: 10.22067/jhorts4.v33i1.70145
فاتح, مهسا, برزگر, طاهر, رضوی, فرهنگ. (1398). 'تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 79-87. doi: 10.22067/jhorts4.v33i1.70145
فاتح, مهسا, برزگر, طاهر, رضوی, فرهنگ. تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 33(1): 79-87. doi: 10.22067/jhorts4.v33i1.70145


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.