بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
سلیمان بدرزاده اورنج; جمال سیف دواتی; فرزاد میرزائی آقجه قشلاق; حسین عبدی بنمار; رضا سید شریفی. "تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1399, 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). 'تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(2): 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.