آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,754,584
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,023,311
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
سلیمان بدرزاده اورنج; جمال سیف دواتی; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; حسین عبدی بنمار; رضا سید شریفی. "تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1399, 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). 'تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(2): 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب