آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,617,323
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,465,579
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
سلیمان بدرزاده اورنج; جمال سیف دواتی; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; حسین عبدی بنمار; رضا سید شریفی. "تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1399, 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). 'تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(2): 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب