آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,739,591
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,783,641
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
سلیمان بدرزاده اورنج; جمال سیف دواتی; فرزاد میرزایی آقجه قشلاق; حسین عبدی بنمار; رضا سید شریفی. "تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1399, 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. (1399). 'تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137
بدرزاده اورنج, سلیمان, سیف دواتی, جمال, میرزایی آقجه قشلاق, فرزاد, عبدی بنمار, حسین, سید شریفی, رضا. تعیین ارزش غذایی، قابلیت هضم دانه، غلاف و پوسته دانه باقلا با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(2): 151-167. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.77137


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب