آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,466,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,585,161
عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز, ابرغانی, اکبر. (1399). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 169-179. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.78541
ایوب عزیزی; مظاهر هاشمی; افروز شریفی; اکبر ابرغانی. "بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1399, 169-179. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.78541
عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز, ابرغانی, اکبر. (1399). 'بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 169-179. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.78541
عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز, ابرغانی, اکبر. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(2): 169-179. doi: 10.22067/ijasr.v12i2.78541


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب