ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1399). اثرات عمل‌آوری کنجاله منداب اصلاح شده با پرتو میکروویو بر بهبود ارزش غذایی آن برای نشخوارکنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), -. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد; علی نیکخواه; علی اصغر صادقی. "اثرات عمل‌آوری کنجاله منداب اصلاح شده با پرتو میکروویو بر بهبود ارزش غذایی آن برای نشخوارکنندگان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 3, 1399, -. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1399). 'اثرات عمل‌آوری کنجاله منداب اصلاح شده با پرتو میکروویو بر بهبود ارزش غذایی آن برای نشخوارکنندگان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. اثرات عمل‌آوری کنجاله منداب اصلاح شده با پرتو میکروویو بر بهبود ارزش غذایی آن برای نشخوارکنندگان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(3): -. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.