ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1399). ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عملآوری شده با پرتو میکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), 291-305. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد; علی نیکخواه; علی اصغر صادقی. "ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عملآوری شده با پرتو میکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 3, 1399, 291-305. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. (1399). 'ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عملآوری شده با پرتو میکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), pp. 291-305. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304
ابراهیمی محمودآباد, سیدروح اله, نیکخواه, علی, صادقی, علی اصغر. ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عملآوری شده با پرتو میکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 12(3): 291-305. doi: 10.22067/ijasr.v12i3.77304