حبیبی, رقیه, رهنما, کامران, تقی نسب, میثم. (1397). بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه‌فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 195-199. doi: 10.22067/jpp.v32i2.60019
رقیه حبیبی; کامران رهنما; میثم تقی نسب. "بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه‌فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1397, 195-199. doi: 10.22067/jpp.v32i2.60019
حبیبی, رقیه, رهنما, کامران, تقی نسب, میثم. (1397). 'بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه‌فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 195-199. doi: 10.22067/jpp.v32i2.60019
حبیبی, رقیه, رهنما, کامران, تقی نسب, میثم. بررسی تأثیر سطوح مختلف دما و pH بر چندگونه Trichoderma در کنترل بیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی گوجه‌فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(2): 195-199. doi: 10.22067/jpp.v32i2.60019


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.