حسینی فرهی, مهدی, محمدی نیا, غضنفر. (1399). بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
مهدی حسینی فرهی; غضنفر محمدی نیا. "بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1399, 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
حسینی فرهی, مهدی, محمدی نیا, غضنفر. (1399). 'بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
حسینی فرهی, مهدی, محمدی نیا, غضنفر. بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(1): 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.