آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,293
تعداد مشاهده مقاله98,780,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله38,240,698
شفازاده شهربابکی, محمد کاظم, حسینی فرهی, سید مهدی, محمدی نیا, غضنفر. (1399). بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
محمد کاظم شفازاده شهربابکی; سید مهدی حسینی فرهی; غضنفر محمدی نیا. "بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 1, 1399, 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
شفازاده شهربابکی, محمد کاظم, حسینی فرهی, سید مهدی, محمدی نیا, غضنفر. (1399). 'بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(1), pp. 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187
شفازاده شهربابکی, محمد کاظم, حسینی فرهی, سید مهدی, محمدی نیا, غضنفر. بهبود تحمل به شوری و جذب عناصر غذایی در فلفل دلمه‌ای با کاربرد اسید سالسیلیک و اسید هیومیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(1): 91-106. doi: 10.22067/jhorts4.v34i1.80187


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب