آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,374
تعداد مشاهده مقاله100,662,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,882,274
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب