میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.