آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,929
تعداد مشاهده مقاله7,808,428
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,106,079
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
الناز میلانی; فخری شهیدی; الهام انصاری فر; محمد خلیلیان موحد; فریده صالحی پور. "تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. (1400). 'تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211
میلانی, الناز, شهیدی, فخری, انصاری فر, الهام, خلیلیان موحد, محمد, صالحی پور, فریده. تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 1-11. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.80211


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب