تقی زاده, مسعود, آخوندزاده, حسام, زمانی, زهرا. (1400). مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 13-27. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82383
مسعود تقی زاده; حسام آخوندزاده; زهرا زمانی. "مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 13-27. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82383
تقی زاده, مسعود, آخوندزاده, حسام, زمانی, زهرا. (1400). 'مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 13-27. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82383
تقی زاده, مسعود, آخوندزاده, حسام, زمانی, زهرا. مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 13-27. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82383


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.