آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,925
تعداد مشاهده مقاله7,773,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,065,064
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
مسعود نجف نجفی; حمیدرضا شاطری; مرتضی کاشانی نژاد. "بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). 'بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102
نجف نجفی, مسعود, شاطری, حمیدرضا, کاشانی نژاد, مرتضی. بررسی اثر صمغ کنجاک، صمغ دانه مرو، سرعت همگن‌سازی و چربی بر pH، بافت و رنگ ماست هم‌زده کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 55-67. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.82102


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب