آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,438
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,215
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
نگین زنگنه; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی. "بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). 'بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب