آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله21,036,688
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,989,018
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
نگین زنگنه; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی. "بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). 'بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب