آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,609,778
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,038
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
نگین زنگنه; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; محمد حجتی. "بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. (1400). 'بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, نوشاد, محمد, حجتی, محمد. بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 69-81. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.84229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب