محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.81470
سید علی محمدی; محسن قدس روحانی; مسعود نجف نجفی; مرتضی کاشانی نژاد. "ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.81470
محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی. (1400). 'ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.81470
محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی. ارزیابی و مقایسه خصوصیات حسی، بافتی و رنگ خامه کم‌چرب با استفاده از تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 107-120. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.81470


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.