معین فرد, مرضیه, خالوکرمانی, پانیذ, جلدانی, شیما, شریف, علی. (1400). تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 173-186. doi: 10.22067/ifstrj.v17i2.86410
مرضیه معین فرد; پانیذ خالوکرمانی; شیما جلدانی; علی شریف. "تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 173-186. doi: 10.22067/ifstrj.v17i2.86410
معین فرد, مرضیه, خالوکرمانی, پانیذ, جلدانی, شیما, شریف, علی. (1400). 'تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 173-186. doi: 10.22067/ifstrj.v17i2.86410
معین فرد, مرضیه, خالوکرمانی, پانیذ, جلدانی, شیما, شریف, علی. تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تاثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 173-186. doi: 10.22067/ifstrj.v17i2.86410


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.