داخته, ریحانه, خانی, محمدرضا, دبیریان, شهریار. (1400). مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 205-216. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.85367
ریحانه داخته; محمدرضا خانی; شهریار دبیریان. "مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1400, 205-216. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.85367
داخته, ریحانه, خانی, محمدرضا, دبیریان, شهریار. (1400). 'مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 205-216. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.85367
داخته, ریحانه, خانی, محمدرضا, دبیریان, شهریار. مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(1): 205-216. doi: 10.22067/ifstrj.v17i1.85367


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.