مطلبی فرد, رحیم, نجفی, نصرت اله, اوستان, شاهین. (1395). اثرهای روی و فسفر بر غلظت عناصر غذایی، نشاسته و قندهای احیایی غده سیب زمینی در شرایط با و بدون تنش کمبود آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), 497-510. doi: 10.22067/jsw.v30i2.39588
رحیم مطلبی فرد; نصرت اله نجفی; شاهین اوستان. "اثرهای روی و فسفر بر غلظت عناصر غذایی، نشاسته و قندهای احیایی غده سیب زمینی در شرایط با و بدون تنش کمبود آب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 2, 1395, 497-510. doi: 10.22067/jsw.v30i2.39588
مطلبی فرد, رحیم, نجفی, نصرت اله, اوستان, شاهین. (1395). 'اثرهای روی و فسفر بر غلظت عناصر غذایی، نشاسته و قندهای احیایی غده سیب زمینی در شرایط با و بدون تنش کمبود آب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(2), pp. 497-510. doi: 10.22067/jsw.v30i2.39588
مطلبی فرد, رحیم, نجفی, نصرت اله, اوستان, شاهین. اثرهای روی و فسفر بر غلظت عناصر غذایی، نشاسته و قندهای احیایی غده سیب زمینی در شرایط با و بدون تنش کمبود آب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(2): 497-510. doi: 10.22067/jsw.v30i2.39588


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.