حسن زاده نارنج‌بنی, فاطمه, ابراهیمی گسکرئی, رضا, مرادی, بیژن, رئیسی, طاهره. (1397). تأثیر نوع و منبع کود مصرفی بر توزیع عناصر غذایی در برگ و میوه کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), 59-72. doi: 10.22067/jsw.v32i1.63419
فاطمه حسن زاده نارنج‌بنی; رضا ابراهیمی گسکرئی; بیژن مرادی; طاهره رئیسی. "تأثیر نوع و منبع کود مصرفی بر توزیع عناصر غذایی در برگ و میوه کیوی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 1, 1397, 59-72. doi: 10.22067/jsw.v32i1.63419
حسن زاده نارنج‌بنی, فاطمه, ابراهیمی گسکرئی, رضا, مرادی, بیژن, رئیسی, طاهره. (1397). 'تأثیر نوع و منبع کود مصرفی بر توزیع عناصر غذایی در برگ و میوه کیوی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(1), pp. 59-72. doi: 10.22067/jsw.v32i1.63419
حسن زاده نارنج‌بنی, فاطمه, ابراهیمی گسکرئی, رضا, مرادی, بیژن, رئیسی, طاهره. تأثیر نوع و منبع کود مصرفی بر توزیع عناصر غذایی در برگ و میوه کیوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(1): 59-72. doi: 10.22067/jsw.v32i1.63419


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.