حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمد تقی. (1399). تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
علی حسنی; محمد هادی خوش تقاضا; محمد تقی عبادی. "تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1399, 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمد تقی. (1399). 'تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمد تقی. تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(3): 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.