حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
علی حسنی; محمد هادی خوش تقاضا; محمدتقی عبادی. "تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1399, 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). 'تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 34(3): 493-504. doi: 10.22067/jhorts4.v34i3.85009


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.