آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,018,382
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,018,926
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
هما ماهپور; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). 'تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب