ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
هما ماهپور; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). 'تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب