آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,512,444
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,502,621
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
هما ماهپور; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). 'تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب