آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,408,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,402,630
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
هما ماهپور; تکتم مستقیم; شهلا شهریاری. "تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. (1400). 'تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264
ماهپور, هما, مستقیم, تکتم, شهریاری, شهلا. تأثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 243-259. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب