حامی, دلارام, گلی, محمد. (1400). بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
دلارام حامی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
حامی, دلارام, گلی, محمد. (1400). 'بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
حامی, دلارام, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.