حامی, دلارام, گلی, محمد. (1400). بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
دلارام حامی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
حامی, دلارام, گلی, محمد. (1400). 'بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270
حامی, دلارام, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 273-285. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39270


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.