آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,258
تعداد مشاهده مقاله98,498,041
تعداد دریافت فایل اصل مقاله36,329,470
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
سیما ناجی طبسی; الهام مهدیان; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی. "تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). 'تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب