آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,631,659
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,518,981
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
سیما ناجی طبسی; الهام مهدیان; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی. "تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). 'تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب