ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
سیما ناجی طبسی; الهام مهدیان; اکرم آریان فر; سارا ناجی طبسی. "تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. (1400). 'تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273
ناجی طبسی, سیما, مهدیان, الهام, آریان فر, اکرم, ناجی طبسی, سارا. تهیه سامانه امولسیون  ژل سرد با استفاده از پیکرینگ های کمپلکس ایزوله پروتئین سویا- صمغ دانه ریحان به‌عنوان جایگزین چربی در خامه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 365-378. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39273


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.