آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,620,443
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,703,248
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احمد احتیاطی; معصومه مهربان سنگ آتش; رضا کاراژیان; زهرا نظری; فرزاد صادقی. "بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). 'بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب