آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,102
تعداد مقالات21,752
تعداد مشاهده مقاله87,505,750
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,054,993
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احمد احتیاطی; معصومه مهربان سنگ آتش; رضا کاراژیان; زهرا نظری; فرزاد صادقی. "بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). 'بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب