آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,051,031
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,027,024
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احمد احتیاطی; معصومه مهربان سنگ آتش; رضا کاراژیان; زهرا نظری; فرزاد صادقی. "بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. (1400). 'بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275
احتیاطی, احمد, مهربان سنگ آتش, معصومه, کاراژیان, رضا, نظری, زهرا, صادقی, فرزاد. بررسی عملکرد الئوژل اتیل سلولز به‌عنوان جایگزین شورتنیگ تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسیدچرب اشباع پایین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 353-363. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39275


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب