آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,801
تعداد مشاهده مقاله38,536,648
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,144,618
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
مرتضی چاجی; پروین علیمیرزایی. "تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1400, 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 13(4): 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب