آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,337,686
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,571,155
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
مرتضی چاجی; پروین علیمیرزایی. "تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1400, 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 13(4): 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب