آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,249
تعداد مشاهده مقاله19,420,426
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,813,608
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
مرتضی چاجی; پروین علیمیرزایی. "تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1400, 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 13(4): 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب