آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,460,575
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,580,880
میرزاده, خلیل, کاظمی زاده, امین, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1401). تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 83-95. doi: 10.22067/ijasr.2021.67841.1001
خلیل میرزاده; امین کاظمی زاده; زربخت انصاری پیرسرائی. "تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1401, 83-95. doi: 10.22067/ijasr.2021.67841.1001
میرزاده, خلیل, کاظمی زاده, امین, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1401). 'تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 83-95. doi: 10.22067/ijasr.2021.67841.1001
میرزاده, خلیل, کاظمی زاده, امین, انصاری پیرسرائی, زربخت. تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 14(1): 83-95. doi: 10.22067/ijasr.2021.67841.1001


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب