ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1400). بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت دیده، تهیه شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), 121-136. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71497.1071
فاطمه ولیان; هادی کوهساری; ابوالفضل فدوی. "بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت دیده، تهیه شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 6, 1400, 121-136. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71497.1071
ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. (1400). 'بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت دیده، تهیه شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), pp. 121-136. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71497.1071
ولیان, فاطمه, کوهساری, هادی, فدوی, ابوالفضل. بررسی فعالیت ضدباکتریایی نوشیدنی‌های کامبوچا حرارت دیده، تهیه شده با چند دمنوش گیاهی به‌وسیله روش‌ سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(6): 121-136. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71497.1071


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.