آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,088
تعداد مقالات21,653
تعداد مشاهده مقاله76,138,998
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,192,017
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1400). بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
الهام رنجبر ندامانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; شارلوت جاکوبسن; وحید خوری. "بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 6, 1400, 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1400). 'بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), pp. 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(6): 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب