آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,988
تعداد مقالات20,765
تعداد مشاهده مقاله36,844,264
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,786,406
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1400). بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
الهام رنجبر ندامانی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; شارلوت جاکوبسن; وحید خوری. "بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 6, 1400, 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. (1400). 'بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(6), pp. 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046
رنجبر ندامانی, الهام, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, جاکوبسن, شارلوت, خوری, وحید. بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(6): 137-152. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70358.1046


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب