صالحی فر, احسان, رحمانیان, نفیسه, فروغی, علیرضا. (1400). اثر مرحله‌ی برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2022.70346.1024
احسان صالحی فر; نفیسه رحمانیان; علیرضا فروغی. "اثر مرحله‌ی برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22067/ijasr.2022.70346.1024
صالحی فر, احسان, رحمانیان, نفیسه, فروغی, علیرضا. (1400). 'اثر مرحله‌ی برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2022.70346.1024
صالحی فر, احسان, رحمانیان, نفیسه, فروغی, علیرضا. اثر مرحله‌ی برداشت و نسبت ترکیب سورگوم علوفه ای با سیلاژ ذرت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2022.70346.1024


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.