حیدرزاده, سعید, حسن‌زاده, عبدالله, رحیمی, امیر. (1400). بررسی تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و کیفی علوفه عدس (Lens culinaris Medik.) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), 183-198. doi: 10.22067/ijpr.v12i2.89439
سعید حیدرزاده; عبدالله حسن‌زاده; امیر رحیمی. "بررسی تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و کیفی علوفه عدس (Lens culinaris Medik.) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 2, 1400, 183-198. doi: 10.22067/ijpr.v12i2.89439
حیدرزاده, سعید, حسن‌زاده, عبدالله, رحیمی, امیر. (1400). 'بررسی تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و کیفی علوفه عدس (Lens culinaris Medik.) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(2), pp. 183-198. doi: 10.22067/ijpr.v12i2.89439
حیدرزاده, سعید, حسن‌زاده, عبدالله, رحیمی, امیر. بررسی تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و کیفی علوفه عدس (Lens culinaris Medik.) در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 12(2): 183-198. doi: 10.22067/ijpr.v12i2.89439


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.