آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,858,663
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,247,164
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
مرتضی محمدی; سید احسان علوی. "بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 2, 1401, 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). 'بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), pp. 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(2): 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب