آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,612,589
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,978,839
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
مرتضی محمدی; سید احسان علوی. "بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 2, 1401, 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). 'بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), pp. 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(2): 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب