آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,846
تعداد مقالات19,516
تعداد مشاهده مقاله9,298,406
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,534,028
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
مرتضی محمدی; سید احسان علوی. "بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 2, 1401, 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). 'بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), pp. 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(2): 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب