آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,029
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,468,571
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,280
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
مرتضی محمدی; سید احسان علوی. "بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 2, 1401, 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. (1401). 'بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(2), pp. 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112
محمدی, مرتضی, علوی, سید احسان. بررسی عوامل موثر بر سطح مصرف فرآورده‌های گوشتی آماده در شهر مشهد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 36(2): 197-206. doi: 10.22067/jead.2022.74633.1112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب