آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,467,084
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,349,025
پارساجو, سپیده, دشتی, فرشاد. (1402). اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), 497-508. doi: 10.22067/jhs.2022.77340.1182
سپیده پارساجو; فرشاد دشتی. "اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 2, 1402, 497-508. doi: 10.22067/jhs.2022.77340.1182
پارساجو, سپیده, دشتی, فرشاد. (1402). 'اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), pp. 497-508. doi: 10.22067/jhs.2022.77340.1182
پارساجو, سپیده, دشتی, فرشاد. اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 37(2): 497-508. doi: 10.22067/jhs.2022.77340.1182


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب