برادران فیروزآبادی, مهدی, عرب, صفیه, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1401). تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر عملکرد کمی و کیفی سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/agry.2022.78292.1124
مهدی برادران فیروزآبادی; صفیه عرب; احمد غلامی; مصطفی حیدری. "تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر عملکرد کمی و کیفی سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/agry.2022.78292.1124
برادران فیروزآبادی, مهدی, عرب, صفیه, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. (1401). 'تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر عملکرد کمی و کیفی سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/agry.2022.78292.1124
برادران فیروزآبادی, مهدی, عرب, صفیه, غلامی, احمد, حیدری, مصطفی. تأثیر عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر عملکرد کمی و کیفی سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/agry.2022.78292.1124