آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,968
تعداد مقالات20,235
تعداد مشاهده مقاله19,018,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,551,800
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. (1402). تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
راحله رجبی علی آبادی; تقی قورچی; نورمحمد تربتی نژاد; عبدالحکیم توغدری; مختار مهاجر; رضا طهماسبی. "تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1402, 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. (1402). 'تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 15(2): 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب