آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,100
تعداد مقالات21,787
تعداد مشاهده مقاله88,059,660
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,187,470
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. (1402). تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
راحله رجبی علی آبادی; تقی قورچی; نورمحمد تربتی نژاد; عبدالحکیم توغدری; مختار مهاجر; رضا طهماسبی. "تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1402, 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. (1402). 'تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084
رجبی علی آبادی, راحله, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار, طهماسبی, رضا. تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر ابقای نیتروژن، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک، فراسنجه‌های خون و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری نژاد دالاق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 15(2): 169-183. doi: 10.22067/ijasr.2022.77388.1084


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب