آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,847
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,341,287
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,573,228
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. (1402). اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
رسول آشوری; هرمز فلاح; یوسف نیک‌نژاد; داوود براری تاری. "اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1402, 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. (1402). 'اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230
آشوری, رسول, فلاح, هرمز, نیک‌نژاد, یوسف, براری تاری, داوود. اثر کاربرد باکتری‌های محرک رشد گیاه و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه بر ویژگی‌های رشد، عملکرد و ارزش غذایی در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 21(3): 333-346. doi: 10.22067/jcesc.2023.81340.1230


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب