آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,301
تعداد مشاهده مقاله23,563,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,612,146
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. (1402). اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
اسد عباس پور انبی; مسعود صیدگر; مسلم نیریز نقدهی. "اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1402, 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. (1402). 'اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(6): 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب