آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,570
تعداد مشاهده مقاله113,331,600
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,843,031
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. (1402). اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
اسد عباس پور انبی; مسعود صیدگر; مسلم نیریز نقدهی. "اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 6, 1402, 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. (1402). 'اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(6), pp. 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274
عباس پور انبی, اسد, صیدگر, مسعود, نیریز نقدهی, مسلم. اثرات سوپرناتانت باکتری Lactococcus lactis (L. lactis) subsp. lactis بر ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده در خلاء. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(6): 111-124. doi: 10.22067/ifstrj.2023.83834.1274


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب