آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,634
تعداد مشاهده مقاله73,940,071
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,909,894
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. (1403). اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
فرزانه محمدی; محسن دانش مسگران; سید علیرضا وکیلی; عبدالمنصور طهماسبی; محمد رضا حسین دخت. "اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1403, 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. (1403). 'اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(3): 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب