آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,486,081
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,370,061
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. (1403). اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
فرزانه محمدی; محسن دانش مسگران; سید علیرضا وکیلی; عبدالمنصور طهماسبی; محمد رضا حسین دخت. "اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1403, 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. (1403). 'اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, حسین دخت, محمد رضا. اثر مواد فعال سطحی (سورفاکتانت‌ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز- پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 16(3): 367-383. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب