محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, Hosseindokht, Mohammadreza. (1402). اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگیهای ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
فرزانه محمدی; محسن دانش مسگران; سید علیرضا وکیلی; عبدالمنصور طهماسبی; Mohammadreza Hosseindokht. "اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگیهای ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1402, -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, Hosseindokht, Mohammadreza. (1402). 'اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگیهای ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175
محمدی, فرزانه, دانش مسگران, محسن, وکیلی, سید علیرضا, طهماسبی, عبدالمنصور, Hosseindokht, Mohammadreza. اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگیهای ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; (): -. doi: 10.22067/ijasr.2023.84688.1175