آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,375
تعداد مشاهده مقاله100,862,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,261,873
وکیلی قرطاول, معصومه, آروئی, حسین, گل محمدزاده, شیوا, ناصری, محبوبه, بندیان, لیلا. (1404). مقایسه اثر اسانس نعناع فلفلی (Mentha × piperita L.) به دو صورت آزاد و نانوکپسوله‌شده بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(3), 440-421. doi: 10.22067/jhs.2025.89741.1377
معصومه وکیلی قرطاول; حسین آروئی; شیوا گل محمدزاده; محبوبه ناصری; لیلا بندیان. "مقایسه اثر اسانس نعناع فلفلی (Mentha × piperita L.) به دو صورت آزاد و نانوکپسوله‌شده بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 39, 3, 1404, 440-421. doi: 10.22067/jhs.2025.89741.1377
وکیلی قرطاول, معصومه, آروئی, حسین, گل محمدزاده, شیوا, ناصری, محبوبه, بندیان, لیلا. (1404). 'مقایسه اثر اسانس نعناع فلفلی (Mentha × piperita L.) به دو صورت آزاد و نانوکپسوله‌شده بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 39(3), pp. 440-421. doi: 10.22067/jhs.2025.89741.1377
وکیلی قرطاول, معصومه, آروئی, حسین, گل محمدزاده, شیوا, ناصری, محبوبه, بندیان, لیلا. مقایسه اثر اسانس نعناع فلفلی (Mentha × piperita L.) به دو صورت آزاد و نانوکپسوله‌شده بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 39(3): 440-421. doi: 10.22067/jhs.2025.89741.1377


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب