سهرابی, روژین, پیرزاد, علیرضا, نیازخانی, محسن, میرمحمودی, تورج. (1403). تأثیر 24-اپی براسینولید و عصاره گل کلم بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی ارقام حساس و متحمّل به شوری کینوا. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/jcesc.2024.88847.1339
روژین سهرابی; علیرضا پیرزاد; محسن نیازخانی; تورج میرمحمودی. "تأثیر 24-اپی براسینولید و عصاره گل کلم بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی ارقام حساس و متحمّل به شوری کینوا". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1403, -. doi: 10.22067/jcesc.2024.88847.1339
سهرابی, روژین, پیرزاد, علیرضا, نیازخانی, محسن, میرمحمودی, تورج. (1403). 'تأثیر 24-اپی براسینولید و عصاره گل کلم بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی ارقام حساس و متحمّل به شوری کینوا', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/jcesc.2024.88847.1339
سهرابی, روژین, پیرزاد, علیرضا, نیازخانی, محسن, میرمحمودی, تورج. تأثیر 24-اپی براسینولید و عصاره گل کلم بر عملکرد دانه و برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیکی ارقام حساس و متحمّل به شوری کینوا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; (): -. doi: 10.22067/jcesc.2024.88847.1339