آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,029
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,468,536
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,278

1.

بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب‌نمکی

صفحه 343-356
فرناز صادقی؛ لیلا ناطقی

2.

ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته‌کردن

صفحه 357-365
رضا فرهمندفر؛ سمیه سلمانی؛ هدا فهیم

3.

بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن نانوکپسوله در برابر Botrytis cinerea در انگور قرمز شاهرودی

صفحه 367-381
حدیثه کریمی؛ حجت اله بداقی؛ احمد رجایی؛ شیده موجرلو

4.

ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی‌شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال

صفحه 383-394
بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی

5.

بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان

صفحه 395-408
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی

6.

تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش

صفحه 409-421
مرضیه مومنی سروستانی؛ حنان لشکری

7.

بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ

صفحه 423-435
میترا منصوری بنی؛ وحید سماواتی؛ مرضیه بلندی

8.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

صفحه 437-452
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

9.

بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار

صفحه 453-464
شراره رضائیان؛ حمیدرضا پوریانفر؛ شادی بلوریان؛ حامد صابریان

10.

بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک

صفحه 465-478
زهره بوربورمرادی؛ لیلا ناطقی؛ اورنگ عیوض زاده

11.

پیاده‌سازی یک سامانه ماشین بویایی برای طبقه‌بندی انواع مختلف فلفل سیاه براساس منشاء جغرافیایی و تشخیص تقلب در فلفل سیاه هندی

صفحه 479-491
فائزه جمالیزاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی توحیدی؛ مجید دولتی

12.

اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

صفحه 493-505
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب