آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,804,335
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,546,404
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
زهره بوربورمرادی; لیلا ناطقی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). 'بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب