آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,150
تعداد مقالات22,432
تعداد مشاهده مقاله101,930,126
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,463,045

1.

حفظ کیفیت میوه چیکو (Manilkara zapota) در مدت انبارمانی با کاربرد آمینواسیدها (فنیل‎‌آلانین، گلوتاتیون و ال‌آرژنین) و تنظیم‌کننده رشد (ملاتونین)

صفحه 359-376
سلیمه ابراهیمی میمند؛ لیلا جعفری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ اصغر رمضانیان

2.

تهیه و بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیتی پلی‌اتیلن/ پلی‌لاکتیک اسید تقویت ‌شده با نانواکسیدگرافن

صفحه 377-391
مریم فتحی فر؛ ناصر صداقت؛ محمدرضا عبدالهی مقدم

3.

ارزیابی تأثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمارهای کمکی در استخراج عصاره زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) به کمک حلال‌های یوتکتیک عمیق

صفحه 393-407
سحر کیانی؛ هاجر عباسی

4.

استخراج و آنالیزکیفی‏ ژلاتین پای مرغ و بررسی تاثیر آن بر خواص فیزیکوشیمیایی مارشمالو

صفحه 409-429
فاطمه اسلامی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ هایده گرجیان

5.

ارزیابی خواص پری‌بیوتیکی پلی‌ساکاریدهای گانودرما لوسیدوم و لنتینولا ادودس در تقویت جدایه‌های مخمری و باکتریایی لبنی

صفحه 431-450
محدثه لاری پور؛ ندا جامعی؛ حورا دادگستر؛ جمیله نوروزی

6.

تعیین باقیمانده سم دیازینون در عسل منطقه مانه و سملقان در استان خراسان شمالی با استفاده از روش Uv-Vis

صفحه 451-462
زینب رحیمی؛ وحید حکیم زاده

7.

تأثیر شرایط استخراج بر بازده تانن و ترکیبات فنولی پوست و جفت بلوط

صفحه 463-476
زهرا زارع زاده؛ علی فروهر؛ حامد صابریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب