آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,500
تعداد مشاهده مقاله104,457,852
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,234,238

1.

بررسی اثر نوع سورفاکتانت در تولید اولئوژل بر پایه‌ی روغن بادام‌زمینی برای کاربرد در کیک کره‌ای

صفحه 477-496
سیدمحمد نجیبی حسینی؛ بابک قنبرزاده

2.

بررسی تأثیر تیمار پس از برداشت با آب و مواد ضد عفونی فعال شده با پلاسمای سرد بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی پرتقال

صفحه 497-510
سیده فاطمه حسینی؛ سید جعفر هاشمی؛ آزاده رنجبر ندامانی؛ فرشاد صحبت زاده

3.

سنتز سبز نانوذرات اکسید روی با استفاده از عصاره بره‌موم و استفاده از آن در تهیه فیلم زیست‌تخریب‌پذیر فعال بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحه 511-527
بهنوش ایمانی؛ هادی الماسی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هیمن نوربخش

4.

مطالعه برهم کنش بین رنگدانه سیانیدین-3-گلیکوزید و ایزوله پروتئین نخود خلر (Lathyrus sativus L.) در شرایط اسیدی با استفاده از روش فرونشانی فلوئورسانس

صفحه 529-547
سیدحسین رضوی زادگان جهرمی؛ رضا فرهوش

5.

بررسی ویژگی‌های کیفی و تغییرات آنتی‌اکسیدانی قارچ دکمه‌ای پوشش داده شده با صمغ عربی، نشاسته و اسید آسکوربیک در طول نگهداری سرد

صفحه 549-568
فاطمه آمیغی؛ فاطمه حیدری دلفارد؛ عارفه صادقی

6.

بررسی روش‌های کنترل و کاهش آلودگی باکتری‌های بیماری‌زای شاخص در لاشه مرغ در فرآیند کشتار طیور

صفحه 569-584
امیر شفیعی دستگردی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب