1.

بررسی خصوصیات کیفی و پروفایل اسید چرب پنیر سیاه‌مزگی غنی شده با روغن ماهی ریزپوشانی شده

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 761-772
انسیه نجات پیرسرایی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ آریا باباخانی؛ الهام امین‌پور دافچاهی

2.

بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو؛ آریا باباخانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.