آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,817
تعداد مشاهده مقاله39,388,642
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,268,022

1.

اثرات جایگزینی کنجاله کانولا با کنجاله سویا بر برخی صفات تولیدی گاو های تازه زای هلشتاین

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
فاطمه حسینی؛ علیرضا هروی موسوی؛ محسن دانش مسگران

2.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

3.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

4.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

5.

اثر منابع مورد استفاده در پروتئین خوراک بر بازده نیتروژن و بیان ژن ناقل اوره (نوع ب) در بره‌های نر بلوچی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین ‌خام

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 146-157
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی

6.

اثر مواد فعال سطحی(سورفاکتانت ها) بر ویژگی‌های ظاهری و غلظت مواد مغذی دانه ذرت فرآوری شده با روش بخارپز-پولکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
فرزانه محمدی؛ محسن دانش مسگران؛ سید علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ Mohammadreza Hosseindokht

7.

ارزیابی تأثیر متقابل آفلاتوکسین B1 و جاذب‌های سم آلومینوسیلیکاته بر فراسنجه‌های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 277-289
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ مجید حیاتی آشتیانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ سید مرتضی وقار سیدین

8.

استفاده از سطوح مختلف دانه سویای حرارت داده شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 61-72
حشمت سپهری مقدم؛ حسن نصیری مقدم؛ محسن دانش مسگران

9.

برآورد و مقایسه احتیاجات ترئونین قابل هضم در دوره رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

10.

برآورد و مقایسه احتیاجات لیزین قابل هضم در جوجه‌های گوشتی راس 308 وکاب 500

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مهران مهری؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

11.

بررسی تأثیر استفاده از اسانس پونه کوهی (Origanum L.onites) و گل ختمی (Althaea officinalis) در شیر بر ویژگی‌های رشد و پاسخ‌های متابولیکی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-16
احسان قائمی راد؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

12.

بررسی تاثیر pH و اسانس‌های رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط برون‌تنی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 163-178
سید علیرضا وکیلی؛ سارا ساکی؛ محسن دانش مسگران؛ فرشته علی پور

13.

بررسی تاثیر جایگزینی کنجاله کلزا با کنجاله سویا بر جمعیت قارچ های بی هوازی شکمبه با استفاده از روش رقابتی PCR

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
محمدرضا نصیری؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ محمدهادی سخاوتی

14.

بررسی ترکیب شیمیایی، تولید گاز و قابلیت هضم دانه‌ خلر فرآوری شده با روش‌های مختلف حرارتی در شرایط in vitro و in situ

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-41
حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

15.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی- تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-88
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی

16.

تأثیر مکمل دانه کتان در جیره بر ترکیب اسیدهای چرب، خصوصیات کیفی اسپرم و برخی پارامترهای خونی در قوچ کردی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 221-233
سعید فیروزه؛ امیرهوشنگ فلاح راد؛ پژمان میرشکرایی؛ عباس پرهام؛ محسن دانش مسگران

17.

تاثیر منبع چربی جیره و فرآوری دانه جو بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
یونس علی علی جو؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی

18.

تعیین ارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 227-237
سید جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ علیرضا هروی موسوی؛ فاطمه خسروی

19.

تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجه‌های گوشتی و خروس‌های بالغ لگهورن

دوره 3، شماره 1، فروردین 1390
مهدی غفوریان‌راد؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

20.

کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 179-193
میترا مزینانی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ ٰرضا ولی زاده

21.

مقایسه تعداد قارچ های شکمبه ای در محیط کشت حاوی کنجاله آفتابگردان عمل آوری شده با فرمالدئید و یا سود با روش PCR رقابتی

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
طاهره محمدآبادی؛ محسن دانش مسگران؛ محمدرضا نصیری؛ مرتضی چاجی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب