آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,856,115
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,229,693

1.

بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

2.

بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1389
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب