آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,703,100
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,051,565
آذری فر, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1391). بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20144
مریم آذری فر; محمدحسین حدادخداپرست; امیرحسین الهامی راد; محمد آرمین. "بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20144
آذری فر, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1391). 'بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20144
آذری فر, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20144


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب