آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,597
تعداد مشاهده مقاله28,130,420
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,386,765

1.

اثرات اسانس گیاه دارویی بومی مروتلخ (Salvia mirzayanii) بر تخمیر میکروبی شکمبه و قابلیت هضم مواد مغذی با استفاده از سیستم تولید گاز و کشت پیوسته دو جریانه

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

2.

اثر برگ مورد بر هضم‌پذیری، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای و گونه‌های پروتوزوا در گوسفند عربی

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 353-365
کلثوم صالح پور‍‍‍؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی

3.

اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
روح اله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمد جواد ضمیری؛ محمد تقی بیگی نصیری

4.

اثر عمل آوری پیت خام نیشکر با فشار بخار بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از میکروارگانیسم‌های جداسازی شده شکمبه

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

5.

ارزش تغذیه‌ای گیاه خار مریم برای گوسفند و تاثیر آن بر هضم مواد فیبری و پروتئینی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 267-277
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی

6.

بررسی اثرات جایگزینی کاه ماش با کاه گندم یا سیلاژ ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 300-313
ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

7.

بررسی اثر جایگزینی گیاه سوبابل (Leucaena leucocephala) به جای یونجه بر عملکرد بزهای شیرده نجدی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 158-169
مکیه عبادی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

8.

بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 499-512
طاهره محمدآبادی؛ زینب غزی؛ صالح طباطبایی وکیلی

9.

تأثیر استفاده از پودر سیر در جیره گوسفند بر قابلیت‌هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 324-332
محمدحسین طاهری نیا؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ موسی اسلامی؛ محسن ساری

10.

تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
مریم هرسینی؛ محمد بوجارپور؛ موسی اسلامی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

11.

قابلیت هضم سیلاژ سرشاخه نیشکر توسط باکتری‌ها یا میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 12-22
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

12.

مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ طاهره محمدآبادی

13.

مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی بومی مرو تلخ (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت‌های خون و برخی از فراسنجه‌های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن تقی زاده

14.

مقایسه تجزیه پذیری، هضم و تخمیر میکروبی برگ برهان یا درخت ابریشم به جای یونجه در گاو و گاومیش خوزستان

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 602-615
لاله خرم زاده؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی ممویی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

15.

مقایسه تعداد قارچ های شکمبه ای در محیط کشت حاوی کنجاله آفتابگردان عمل آوری شده با فرمالدئید و یا سود با روش PCR رقابتی

دوره 3، شماره 3، مهر 1389
طاهره محمدآبادی؛ محسن دانش مسگران؛ محمدرضا نصیری؛ مرتضی چاجی

16.

مقایسه جمعیت و مورفولوژی پروتوزوآی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان تحت شرایط تغذیه‌ای مشابه

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 225-233
صفورا جباری؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور

17.

مقایسه قابلیت هضم، تخمیر و جمعیت پروتوزوآی شکمبه، در بزهای نجدی تغذیه شده با سرشاخه کامل برهان یا علوفه یونجه

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 12-23
لیلا بابادی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب