1.

اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتری‌های غذا زاد

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 270-279
مجید عزیزی؛ منصور مشرقی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

2.

بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 487-495
منصور مشرقی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

3.

تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی

دوره 26، شماره 2، تابستان 1391
مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ حسین عرفایی؛ فاطمه یزدیان؛ میترا رحمتی؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.