1.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

2.

ارزیابی فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

3.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘

دوره 35، شماره 1، بهار 1400، صفحه 103-116
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.