1.

اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود مظاهری نسب؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید محمد علی رضوی

2.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

3.

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ بهاره عمادزاده

4.

تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 55-65
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان

5.

تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی

6.

مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.