تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,651,820 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,740,405 |
1. | اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کمچرب | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
مسعود مظاهری نسب؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید محمد علی رضوی | ||
2. | ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1402 | ||
مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی | ||
3. | بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11 | ||
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی | ||
4. | تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706 | ||
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ بهاره عمادزاده | ||
5. | تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 55-65 | ||
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان | ||
6. | تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان بهعنوان جایگزین بخشی از چربی | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 715-724 | ||
سارا جامه در؛ سارا موحد؛ بابک غیاثی طرزی | ||
7. | مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216 | ||
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان | ||